MOREN paraatipaikalle rakentuu modulaarisia vuokratiloja

MOREn yritysalueelle, paraatipaikalle Rastikankaan sisääntulotien varteen rakentuu kovaa vauhtia uusi halli. Kyse on Oloneuvos Groupin vuokratiloista, jotka tulevat loppupeleissä muuntautumaan sellaiseksi kuin tulevat vuokralaiset haluavat.

– Rakennukseen voi sijoittua jopa 18 yksittäistä toimijaa 30 neliön tilaan tai sitten yksi, joka tarvitsee käyttöönsä koko 550 neliön hallin, tai jotain siltä väliltä. Tiloja voi vuokrata niin yritykset kuin yksityiset vaikka harrasteauton ropaamiseen, kertoo yrittäjä, talonmieheksi itseään kutsuva Pasi Paakkari.

Hallin ulkokuori rakennetaan ensin valmiiksi ja sisäseinien kimppuun käydään vasta, kun vuokralaiset ja heidän toiveensa on tiedossa. Lähes kaikki tilat on varustettu nosto-ovilla.

– Alkuinvestointi on näin isompi, kun mm. viemäröinnin osalta varaudumme eri vaihtoehtoihin, mutta tulevaisuudessa rakennusta on helppo muunnella monenlaisiin tarpeisiin.

Halli on valmis lokakuussa 2020 vuokralaisten tulla sisään. Jos kysyntää on, viereen alkaa rakentumaan toinen, liiketiloihin painottuva halli, jonka pienin moduulikoko on 45 neliötä. Tulevaisuuden suunnitelmissa on rakentaa tontille kaiken kaikkiaan neljä vastaavanlaista hallia.

Pasi Paakkarilla on vahva usko Rastikankaan ja  MOREn kehittymiseen.

– Lokaatio on aivan loistava turenkilaisille sisääntulotien varrella sekä mahdollisesti myös valtakunnalliselle toimijalle, Helsinki-Tampere -kasvukäytävän keskellä.
– Näinä aikoina vaatii yrittäjiltä uskallusta lähteä investoimaan seiniin, niin uskon, että vuokrattaville toimitiloille on kysyntää.

Koko MOREn, Rastikankaan ja pienemmässä mittakaavassa vuokrahallin yrittäjät voivat helposti rakentaa toisiaan hyödyttäviä synergiaverkostoja.

Paakkari näkee, että hyvä sijainti moottoritien vieressä olisi optimaalinen esimerkiksi valtakunnalliselle autokaupalle.

Uusia vuokratiloja ei ole vielä ehditty markkinoimaankaan, mutta puskaradio toimii ja kiinnostusta on ollut ilmankin.

– Ensimmäisen hallin arvelen palvelevan ennen kaikkea paikallisia, seuraavan hallin liiketilojen taas valtakunnallisiakin toimijoita.

Kuvat: Timo Martola

Lue lisää MOREn yritysalueesta.

Toimi- tai harrastetilaa vailla?
Tiedustelut: Ässä Oy LKV, Eero Santanen, 040 5467171, eero@assalkv.fi