Pop Up –Puoti palvelee Turengissa

Turengin Kauppakujalla toimii vielä reilun viikon ajan puoti, johon moni jouluaskartelija tai lahjojen ostaja mielellään suuntaa. Yrittäjät Terhi Saviniemi ja Kirsi Valto halusivat kokeilla, miten kauppa käsityö- ja askartelutarvikkeilla sekä itse tehdyillä vaatteilla Turengissa käy. Syksyisellä päiväkävelyllä Turengin keskustassa he löysivät ihanteellisen sijainnin puodilleen Kauppakujalta.

Puodin ikkuna pienempi

– Asiakkaat ovat löytäneet tänne hyvin, sanoo Kirsi Valto, jonka käsialaa ovat värikkäät vaatteet ja tekstiilit. Kirsi opiskelee vaatetusartesaaniksi ja on toiminut yrittäjänä sivutoimisesti viisi vuotta.

– Omien lasteni ollessa pieniä kyllästyin kauppojen tylsän värisiin vaatteisiin. Aloin silloin tehdä lapsille värikkäitä vaatteita ja jatkan sitä periaatetta nyt työssäni.

lastenvaatteita

Puodista löytyy lankoja ja askartelutuotteita, joita Terhi Saviniemi myy Tervakoskella Coconut-kaupassaan. Edustettuina ovat myös Hakolan Marjatila Tanttalasta sekä Herkkupuoti Woima Riihimäeltä.

Woima Marjatila – pienempi

Puodinpito on onnistunut niin hyvin, että Kirsi ja Terhi ovat jo suunnitelleet jatkoa. Missä, koska ja millä kokoonpanolla, se on vielä auki. Ajatuksia on heitelty ilmaan puolin ja toisin. Nykyisellä paikalla se ei onnistu, vaan tavarat pakataan itsenäisyyspäivä-viikonloppuna.

värikästä pienempi

Puoti palvelee keskiviikosta perjantaihin klo 12- 18 ja lauantaisin klo 9.30- 14. Keskiviikosta 25.11. alkaen Puoti on auki joka päivä aina lauantaihin 5.12. asti.
Sunnuntaina 29.11. ostoksia voi tehdä klo 12- 15 ja viimeisellä viikolla maanantaista 30.11. alkaen arkisin klo 10- 18.
Pop Up -myymälän Facebook-sivuilta voi seurata puodin arkea ja aukioloaikoja.